Технологія комплексної переробки біологічної сировини шляхом кріогенного молекулярного фракціонування

  • Період окупності: -
  • Сума інвестицій: За домовленістю
  • Галузь:
  • Адреса проекту: Харківська область

   

Завантажити файл

Технологія комплексної переробки біологічної сировини шляхом кріогенного молекулярного фракціонування.

Призначення. Технологія призначена для отримання із натуральної сировини рослинного та тваринного походження молекулярних фракцій, що повністю зберігають нативну структуру вихідного біологічного матеріалу, та можуть бути використані як інгредієнти для створення принципово нових продуктів у виробництві високовітамінізованих продуктів харчування, агротехнічних препаратів, харчових добавок, натуральних барвників, а також у фармацевтичному та косметичному виробництві.

Технічні характеристики.  На основних технологічних етапах передбачено використання низьких температур: кріогенне подрібнення (-120…-100°С), кріосублімаційне фракціонування (-25°С), екстракції зрідженими газами (-25…-30°С).

Переваги. Комплексна безвідхідна переробка біологічної сировини в послідовному технологічному циклі, вибіркове розділення вихідної сировини на біологічно активні молекулярні фракції заданого складу. Запропонована технологія не має світових аналогів.

Рівень готовності розробки. Пропозиції для комерціалізації. IRL7, TRL7. На замовлення здійснюється поставка технологічного регламенту та обладнання для молекулярного фракціонування біологічної сировини.

Охорона інтелектуальної власності. IPR1, IPR3.




Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Департамент економіки і міжнарожних відносин

Харківської обласної державної адміністрації