Створення та вирощування гібридів кондитерського соняшнику й запровадження їх для виробництва високоякісних харчових продуктів

  • Період окупності: 2 роки
  • Сума інвестицій: 85 000 USD
  • Галузь: Агропромисловий комплекс / Agricultural complex
  • Адреса проекту: Харківська область

   

Завантажити файл

Мета проекту: впровадження у виробництво спеціалізованих гібридів соняшнику кондитерського напряму використання для харчової та кондитерської галузей.
Ідея проекту. Для кондитерських цілей використовують крупнонасінні форми з підвищеною масою 1000 насінин (більш ніж 80 г), лушпинністю 23-28 %, олійністю насіння 46-51%, з високим рівнем здатності до обрушення та вмістом білка 23-28 %. Створення та вирощування гібридів, товарне насіння яких задовольнить вимогам, що пред’являє переробна промисловість до соняшнику кондитерського типу, є перспективним і економічно вигідним напрямом діяльності. Для виконання проекту планується використати досвід авторів з селекції та впровадження у виробництво ліній і гібридів соняшнику кондитерського типу.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Департамент економіки і міжнарожних відносин

Харківської обласної державної адміністрації